Detalji o stranici Bee1st.net i kratak opis usluga

Optimizacija sajta

Bee1st.net je otvoren Internet program,koji je sastavila ekipa SEO i marketing stručnjaka. Na stranici Bee1st.net optimizacija sajta nije sve što Vam nudimo, nudimo i potpunu izradu sajta , marketing usluge online i vođenje Vaših društvenih i poslovnih stranica ( Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Pinterest, blogovi, poslovni direktorijumi i jaki backlinkovi sa autoritetom), kao i naše partnerske stranice na kojima se možete profesionalno, besplatno reklamirati ili razviti Internet imidž Vaše kompanije. Za više detalja, kliknite na dati link: usluge.

Naš tim je u potpunosti posvećen Vama, jer se politika poslovanja naše firme sastoji u tome da pružimo maksimum postojećim klijentima, pre nego uzmemo novog klijenta kome možemo obećati isti nivo predanosti i kvalitet u radu. U ovakvim uslovima, možete biti sigurni da ste nam uvek na prvom mestu, jer je naš izbor da pre svega profesionalno i kvalitetno poslujemo. Izveštaje o napretku šaljemo krajem svake nedelje, tako da lako možete pratiti šta se dešava sa Vašim online poslovanjem.


O nama

Imamo lokacije u Novom Sadu i Sarajevu. Cilj nam je da pružimo profesionalne usluge po povoljnim cenama kako bi smo unapredili poslovanje. Misija nam je da razvijemo i poboljšamo poslovni svet putem Interneta, olakšavajući kvalitetnim firmama da na lakši način dođu do svojih potencijalnih klijenata. Naša glavna prednost u odnosu na konkurenciju je pružanje kompletnih usluga koje zahteva Internet poslovanje i nakon dostavljanja materijala koji nam je potreban ( tekstovi, slike, vaše želje i vizija poslovanja online, dogovoreni budžet), ne morate više razmišljati o serveru, domenu, postavljanju blogova, kvalitetnim tekstovima, reklami, optimizaciji i marketingu. Razumemo da u jednom trenutku predstavljanje firme online može biti zbunjujuće i frustrirajuće, jer postoji mnogo detalja, zahteva vreme i pojavljuju se prepreke na koje gubite vreme umesto da brinete za svoje poslovanje. Ono što trebate znati o nama, je da mi ovaj posao zaista volimo i da ćemo Vam u svemu maksimalno izaći u susret.

Šta Vam nudimo i zbog čega je Bee1st najbolji izbor?

Nudimo Vam:

  1. Profesionalno urađen sajt u WordPress-u,
  2. Izradu Internet reklamnih banera i logo-a,
  3. SEO usluge i potpuna optimizacija sajta za pretraživače,
  4. Marketing usluge, kreiranje i održavanje društvenih profila i stranica,
  5. Besplatnu reklamu na partnerskom sajtu Lideroglasi.com.

Rešavamo problem svima koji žele da poslovanje online ostave profesionalcima koji su iskusni u radu putem Interneta i nude širok spektar usluga koje pokrivaju Vaše celokupno predstavljanje online. Radimo po sistemu “ključ u ruke” i imamo optimalne cene zbog visoke samostalnosti i organizovanosti u radu.

Nakon što odaberete paket usluga, pošaljite nam e-mail ili nas kontaktirajte putem live-chat opcije koju vidite na našem sajtu. Ukoliko Vam je potrebna faktura, uz vaše zahteve i odabrani paket, pošaljite nam i podatke o vašoj firmi ( naziv firme, adresu, broj telefona, PIB) na e-mail koji je dat na našoj web stranici.