Izrada sajta i seo usluge

Bee1st.net svojim klijentima nudi kompletnu uslugu u oblasti Internet poslovanja po najpovoljnijim cenama.

Izrada sajta i SEO usluge nisu sve što Vam nudimo, naša ponuda uključuje i usluge:

    1. Izrada sajta u skladu sa Vašim potrebama i željama
    2. SEO usluge (optimizacija sajta)
    3. Logo i izrada banera
    4. Marketing usluge (vođenje društvenih i poslovnih profila, pisanje blogova,kreiranje marketing kampanje, kreiranje marketing strategije i plana, itd)
    5. Reklamne usluge na sajtu Lideroglasi.com (besplatno)

* Napomena: Sve usluge možete koristiti nezavisno ili kombinovano, u zavisnosti od vaših potreba. Tako da Vam rešavamo problem oko budžeta kojim raspolažete, jer sami birate kombinaciju usluga za koju smatrate da Vam je u ovom trenutku najbitnija.

Izrada wp sajta

Odmorite se i postavite kvalitetan sajt za svoj posao. Nudimo Vam izradu kvalitetnih sajtova, kompletno optimizovanih i spremnih za rad po sistemu ključ u ruke. Vaše je samo da nam pošaljete instrukcije i uputstva šta želite od Vašeg sajta.

Nudimo Vam održavanje i zakup servera, kupovinu domena po Vašem izboru (plaćanje domena se obavlja jednom godišnje) i kompletno održavanje i administraciju web stranice. Ukoliko se odlučite za naše usluge, nudimo Vam idealno rešenje da dobijete jak server i manju cenu zakupa istog (održavanje ove usluge ukoliko se odlučite za nas je po ceni od samo 50 evra godišnje)! Mnogo lošiji serveri sa manje prostora uzimaju ovaj iznos na mesečnom nivou, pa obratite pažnju kada se odlučujete kod koga ćete raditi zakup servera, od toga Vam tehnički zavisi mnogo toga ( uključujući i samu optimizaciju, koja je mnogo manje efikasna ukoliko imate loš server).

Za više detalja, cenu i platne instrukcije kontaktirajte nas i pokrenite Vaš sajt još danas!

SEO – Optimizacija sajta za pretraživače 

Dobijate vrhunski onpage i offpage SEO ( Search Engine Optimization), odnosno optimizaciju sajta. Vaš sajt će biti optimizovan za pretraživače kao što su Google, Yahoo, Bing, Ask i drugi. Korišćenjem savremenih metoda i saznanja, dovodimo Vaš sajt na pravu poziciju i povećavamo Vam broj klijenata.

Šta je optimizacija sajta i zašto je potrebna?

Pretraživači kao što su Google i ostali svakodnevno primaju zahtev da očitaju višemilionske stranice. Dešava se da nov sajt i ne bude očitan ( indeksiran) mesecima ukoliko se ne urade određeni koraci koji će ovaj proces ubrzati. Čak i kada je sajt indeksiran, gubi u trci sa konkurencijom jer – većina stranica je optimizovana.

Optimizacija sajta je jedan od ključnih faktora koji Vam pomaže da pobedite u trci za mesto na prvoj stranici na bilo kom Pretraživaču. Uglavnom izrada sajta i seo usluge trebaju ići zajedno.
Optimizacija sajta za firme iz Novog Sada i šta nudimo klijentima kojima je delatnost na teritoriji Novog Sada, pogledajte ovde.

Za više detalja, cenu i platne instrukcije kontaktirajte nas i uradite optimizaciju Vašeg sajta još danas!

 

Marketing i reklamne usluge

Pokretanje i vođenje društvenih i poslovnih profila ( Facebook, Instagram, Google plus, Linkedin, Pinterest, Twitter), kao i kompletne reklamne kampanje na Internetu. Budžet za reklame i reklamne kampanje određujete sami. Vođenje društvenih i poslovnih stranica se naplaćuje na mesečnom nivou.

Za više detalja, cenu i platne instrukcije kontaktirajte nas i pokrenite Vašu Internet reklamu!

 

Izveštaji

Krajem nedelje Vam dostavljamo izveštaje o napretku, rezultatima i radu koji smo obavili u toku nedelje. Nakon što od Vas dobijemo povratnu informaciju, nastavljamo sa radom. Dinamika izveštavanja je ustaljena, jasna i precizna, tako da nas klijent (za koga uvek pretpostavljamo da ne razume tehničke izraze), može lako razumeti.

Logo izrada

Dobijate urađen vektorski logo u veličini koju želite (vektorski logo ne gubi na kvalitetu slike ukoliko mu promenite veličinu), radimo po instrukcijama i/ili primerima koje nam pošaljete na e-mail adresu i nakon dogovora Vam prosleđujemo traženi logo.

logo
 
 
 
 
 
 

Internet reklamni baneri

Baneri su fiksi u veličini koju sami odaberete. Služe za lakše reklamiranje online ukoliko imate potrebu za takvom vrstom reklame. Internet reklamne banere možete koristiti za predstavljanje Vaše firme bilo gde na Internetu. Primeri:

baneri
baneri
baneri